<< Vorige - Volgende >>


MG TC 1948 rood
MG TC  1948  rood
MG TC ROOD 1948.  
Wij bieden aan een zeer mooie en gave MG TC uit het bouwjaar 1948.
Deze TC is in 2016 uit de U.S.A, geïmporteerd en in de afgelopen periode gerestaureerd en gereviseerd. 
Veel werk is er aan de auto gedaan waaronder een nieuwe rvs uitlaat, nieuwe kabelboom, nieuw notenhouten dashboard, nieuwe lederen bekleding, nieuwe kap en covers, opsteekramen etc. etc. 
Een volledige lijst van de gedane werken is beschikbaar .

Deze werkzaamheden hebben er voor gezorgd dat de auto erbij staat als nieuw en is een Pareltje in zijn soort, bijzondere omstandigheden zorgen er dan ook voor dat de auto te koop word aangeboden.
Bent u op zoek naar een MG TC dan is het bekijken van deze auto meer dan de moeite waard, ook is de auto voorzien van een Heritage certificaat en een recent taxatierapport.
Kom deze auto eens bekijken en wie weet is het de auto die u zoekt. U bent van harte uitgenodigd om de auto te bekijken. 

Wij kunnen behulpzaam zijn bij export en transport of regelen dit voor u indien gewenst. Wenst u meer informatie of wilt u ons bezoeken maak een afspraak met Hans tel.: +31 6 543 454 31.
Ons bedrijf is gevestigd nabij Tilburg. Het is mogelijk om ons te bereiken via Eindhoven Airport slechts 15 minuten verwijderd van ons bedrijf.

€ 37500.00