<< Vorige - Volgende >>


RENAULT 4CV grijs 1961
RENAULT 4CV  grijs 1961
RENAULT 4 CV BOUWJAAR 1961


Deze Renault is al jaren geleden waarschijnlijk uit zuid frankrijk geimporteerd, dit maak ik op uit de staat waarin de auto verkeerd.
De binnen bekleding is een keer vervangen en is erg smaakvol en passend bij de auto, de hemel en het stuurwiel zijn nog origineel en in een heerlijke gepatineerde conditie.

De auto heeft een startonderbreker, een claxon en mistlicht op de voorbumper en witte randen om de banden. De motor is origineel voor renault 4 cv evenals de 3 versnellingsbak waarvan de achteruit op de plaats van de 1e versnelling zit wat voor de meeste van ons even wennen is.
Indien gewenst kunnen wij de auto voorzien van een geldige A.P.K.

Verder is de Renault in een puike conditie, geen zichtbare roest en een maagdelijke onderkant voorzien van een antiroest behandeling.
Rijden in een 4 cv is een feest en je waant jezelf al rijdend over hollands plattelandswegen als een God in Frankrijk.

U bent van harte uitgenodigd om de auto te bekijken, en wij kunnen behulpzaam zijn bij export en transport of regelen dit voor u indien gewenst. Misschien is het de auto die u zoekt. Wenst u meer informatie of wilt u ons bezoeken maak een afspraak met Hans. 

Ons bedrijf is gevestigd nabij Tilburg. Het is mogelijk om ons te bereiken via Eindhoven Airport slechts 15 minuten verwijderd van ons bedrijf.

Hartelijke klassieker groet,

Hans van der Hoff classic cars  
+31654345431   
€ 8950.00