<< Vorige - Volgende >>


TRIUMPH TR3 OEW 1957
TRIUMPH TR3 OEW 1957
Zeer mooie, oudere restauratie Triumph tr 3 vanaf het jaar 1957.  Betrouwbare auto loopt en rijdt geweldig. Originele "small mouth" zeer zeldzaam!

Deze triumph komt zoals veel import auto's uit droge gebieden van de U.S.A. o.a. Californie. Bouwjaar 30-06-1957 en in Nederland sinds 1994 en sindsdien slechts 1 eigenaar gehad!!Deze eigenaar heeft de auto ook gerestaureerd en dit is op vakkundige wijze gedaan. De basis was roest en schade vrij en in een perfecte originele staat, een prima basis voor een restauratie. De auto is nog steeds voorzien van de originele "disc wheels" waarop 15 inch diagonaal banden met white wall. Vanwege de originaliteit hebben wij deze banden nog niet vervangen. Indien gewenst worden de banden bij verkoop vervangen door VREDESTEIN CLASSICS. 
Het chassis, de carrosserie, het interieur en het technische gedeelte van deze auto is in een prima conditie en bij verkoop word de auto in onze werkplaats nog nagelopen op vitale delen.


U bent van harte uitgenodigd om de auto te bekijken, en wij kunnen behulpzaam zijn bij export en transport of regelen dit voor u indien gewenst.
Wenst u meer informatie of wilt u ons bezoeken maak een afspraak met Hans. 

Ons bedrijf is gevestigd nabij Tilburg. Het is mogelijk om ons te bereiken via Eindhoven Airport slechts 15 minuten verwijderd van ons bedrijf.

Hartelijke klassieker groet,

Hans van der Hoff classiccars  
+31654345431   
€ 29950.00