Te koop / Verkocht

MG TC Midget 1947

PRIJS OP AANVRAAG

Wij bieden aan namens een van onze relaties een zeer mooie gerestaureerde MG tc uit 1947 met matching numbers. Mijlenstand 11851.

De MG is geïmporteerd uit Marina del Rey, California U.S.A. op 1996. Het exacte bouwjaar is 28-02-1947. De auto is voorzien van een Nederlands kenteken sinds 29-09-2020.

Sinds het moment van import in 1996 tot het moment dat de auto is gekentekend heeft de auto 2 eigenaren gehad in Nederland. De eerste eigenaar heeft de MG 11 jaar in bezit gehad en heeft de auto voor het merendeel gerestaureerd. Door omstandigheden is de MG later verkocht aan de 2e eigenaar in Nederland. Deze heeft de auto 15 jaar in bezit en heeft de auto afgemaakt met behulp van leden van MGTTO club.

Het eind resultaat is een perfecte MG TC in de kleur Deltron rood.

Zoals de recent gemaakte 100 foto’s op onze website laten zien is de auto volledig gerestaureerd naar een zeer hoge standaard. De motor de XPAG 6372 en versnellingsbak zijn gereviseerd, na de revisie is er nauwelijks met de auto gereden. Uiteraard is de carrosserie los van het chassis geweest waarbij alle onderliggende onderdelen zijn gespoten of in kleur zijn gezet. Bij de auto is veel documentatie zowel van de restauratie alswel de gebruikte onderdelen en materialen. Ook zijn er foto’s van de restauratie. Alles werkt aan de auto, de verlichting, De diverse meters op het dashboard. Uiteraard rijdt en schakelt de auto meer dan uitstekend en is een aanwinst voor de liefhebber. Banden zijn van het merk Denman maat 4.75-5.00-19. Meer dan de moeite waard.

Bekijkt u de foto’s van de auto en heeft u vragen dan zijn wij meer dan bereid deze te beantwoorden. Ook bent u van harte welkom om de auto te komen bekijken in ons bedrijf.

U kunt na aankoop de auto door ons laten transporteren naar elk gewenst adres ook in het buitenland en eventueel voorzien van de benodigde documenten voor inschrijving.