NLDEENFR

Welkom


Hallo,

Ik ben Hans van der Hoff en mijn interesse in klassiekers gaat al ruim 40 terug in de tijd. Mijn vader was automonteur en heeft bij diverse garage’s gewerkt in Tilburg. Als kind was ik al betrokken bij zijn sleutelwerk en stond er met mijn neus bovenop. Deze interesse breidde zich uit en samen met mijn vader heb ik vele oldtimerbeurzen in Nederland, België en daarbuiten bezocht. Ook heb ik op zeer jonge leeftijd al menig klassiekertje verhandeld en ben zelf ook op oldtimerbeurzen auto’s gaan aanbieden.

Mijn klassieke auto’s spelen een grote rol in mijn leven en zonder is onmogelijk. Ik zeg altijd dat er weinig mensen zijn met zo’n groot oldtimer hart als ik heb. De passie en beleving is in de jaren alleen maar toegenomen en zal zo kan ik met zekerheid zeggen altijd zo blijven.

Mijn streven is om een mooie en goede auto te verkopen aan een liefhebber, een auto die goed nagekeken is en zo nodig gerepareerd. Een auto met een historie die ik probeer te achterhalen en weer mee doorgeef aan de nieuwe eigenaar. Mijn collectie bestaat uit zo’n 15 tot 20 auto’s die de nodige aandacht krijgen om de nieuwe eigenaar veel zorgeloze kilometers te laten maken en mocht er na verkoop toch een probleem zijn, dan sta ik altijd klaar om het mee op te lossen.