Te koop

Opel Rekord Olympia

€ 9750

Dit type Opel genoemd werd in die tijd een “Haaienbek” genoemd, van wege de karakteristieke chroom delen die deel uitmaken van de grill aan de voorzijde. Een dikke knipoog van Opel naar de Amerikaanse auto?s die vaak rijkelijk waren uitgerust met dit soort chroom delen.

Deze Opel is een echte survivor? Een keer overgespoten in het verre verleden en barstens vol met positieve patina.
Het bouwjaar is 30-06-1954 en heeft Nederlands kenteken sinds 21-07-1990. De kilometerstand is 46909 km afgelezen.

De carrosserie is zoals gezegd een keer overgespoten maar alleszins netjes, geen roest. Chroom heel mooi met name de bumpers.

Het interieur is geheel origineel en in goede staat, niet kapot of gescheurd en nauwelijks sleet.
De vloermatten zijn ook nog de originele, het dashboard is in onbeschadigde originele conditie met alle bedienings knoppen. Het stuur is nauwelijks vast gehouden en Patroonheilige Sint-Christoffel rijd mee.

De hemel in de auto is netjes niet kapot en heeft nauwelijks teken van veroudering. Raam en sluitwerk is goed. Ook de uitzetramen aan de zijkant kunnen goed open en dicht. De contact sleutel is aanwezig, de deursleutel niet.

De motor loopt echt zoals het hoort met dat typische Opel motor geluid, de carburateur is gereviseerd en ultrasoon gereinigd. De versnellings bak is ook goed.
Ook deze Opel kunnen wij indien gewenst bij u voor de deur waar dan ook laten afleveren inclusief indien nodig export documenten.