Te koop

VOLKSWAGEN KEVER 1300 SKY BLUE 1969

€ 12500

Hier hebben we een schitterende Volkswagen kever uit 1969 in een zeer goede en verzorgde staat.

De kever is sinds 13-06-2002 in Nederland en heeft hier 2 eigenaren gehad.

De kever is echt in een mooie conditie en is goed verzorgd geweest in de afgelopen jaren. De carrosserie en de lak zijn in goede staat, de bumpers en de stoelbekleding zijn nieuw. De rest van het chroom is in zeer goede staat. Het interieur is mooi en er is een matten set in gelegd, en ook is er een spelende autoradio uit die tijd in het dashboard gemonteerd.

De banden zijn de 155 R 15 met 75% profiel. De auto heeft altijd zijn beurten gehad en er is enige documentatie en daarbij een kopie van een werkplaatshandboek en een handleiding. De auto is helemaal origineel niks verlaagd of verbreed of andere wielen.

De kever rijd en schakelt uitstekend en verder werkt alles aan de auto. Het is een feest om ermee te rijden en gezien te worden. Duimen omhoog.

Voor onze buitenlandse klanten kunnen wij behulpzaam zijn bij transport en de auto voor zien van export documenten. Vraag indien gewenst meer informatie.

De Volkswagen Kever werd gedurende 65 jaar gebouwd tussen 1938 en 2003. Het model is de bekendste Volkswagen, de bekendste Duitse auto, en misschien wel de bekendste auto ter wereld. Tot 1967 werd dit model de Typ 1, de 1200 of 1300 genoemd het aantal cc van de achterin gelegen motor, maar in de volksmond kreeg de auto als snel de bijnaam ‘kever’. Deze naam werd zo vaak gebruikt dat Volkswagen besloot om de naam zelf ook te gaan gebruiken. Van de Volkswagen Kever zijn meer dan 20 miljoen exemplaren geproduceerd van 1937 tot 2003 en daarmee is dit model de langst en meest geproduceerde auto op eenzelfde platform.

Indien gewenst kunnen wij de auto voor u door onze transporteur bij u voor de deur laten afleveren op elk gewenst adres ook in het buitenland.
Tevens leveren wij voor export de benodigde documenten bij de auto.