Te koop

Volkswagen Kever 1300cc 1968

€ 13750

Deze VW kever is in een perfecte staat van onderhoud en is altijd liefdevol door zijn vorige eigenaar onderhouden. Vanwege de gevorderde leeftijd van de vorige eigenaar is de kever te koop.

Wij willen deze auto graag verkopen aan een echte liefhebber die weer voor de auto kan gaan zorgen.

De Kever is van het bouwjaar 07-05-1968 en is dus nieuw in Nederland verkocht, en de huidige kilometerstand is 32350 km.

De conditie van de Kever is uitzonderlijk goed absoluut geen roest en van onderen net zo mooi als van boven. De lak is met een mooie glans en is professioneel gedaan. Het interieur is een keer vernieuwd en kleurt super bij de rest van de auto en is uiteraard onbeschadigd. Het chroom is in een uitzonderlijk goede staat, er zijn 2 nieuwe buitenspiegels gemonteerd.

De Kever is voorzien van White Walls op de banden met een verchroomde ring. De voorruit is een keer vervangen vanwege krasjes en is licht getint. De banden zijn Vredestein sprint classics maat 155×15.

Op onze website staan ongeveer 80 foto’s van deze uitzonderlijke mooie kever en zullen u een goede indruk geven.

De Volkswagen rijd en schakelt prima geen probleem en alles werkt, echt een fijne auto.

Wilt u meer info of een video dat we met deze auto rijden, of foto’s van de onderkant, wij zijn graag berijd.

Voor onze buitenlandse klanten kunnen wij de auto voorzien van export documenten, en tevens kunnen wij behulpzaam zijn bij transport zelfs tot bij u aan de deur.